Clinics

4 Mijl van Groningen
Ruim zes kilometer hardlopen van Haren naar het centrum in Groningen. Doe je voor het eerst mee of al jaren… het is en blijft een prachtig evenement over exact 6,437 km.

De Dagblad van het Noorden Recreantenloop, waarbij je vanaf 6 jaar mee kan doen, bestaat uit de grootste groep. De organisatie heeft dit jaar 21.500 deelnemers toe te mogen laten in tegenstelling tot vorig jaar toen er 20.000 deelnemers aan de start stonden. De afstand is geschikt voor elke hardloper en laat een prachtige mix van (wedstrijd) topsport en breedtesport zien. En iedereen heeft het gevoel, dat hij / zij een topper is, want je wordt van begin tot het einde aangemoedigd door duizenden mensen, die op sommige plaatsen rijen dik langs het parcours staan. Daarnaast wordt de stemming op peil gehouden door diverse muziekbandjes.

Je moet er echter wel snel bij zijn, want de inschrijving is binnen 20 minuten al vol. Het moment van inschrijven wordt altijd ruimschoots van te voren aangekondigd in het DvhN


clinics hardlopenClinics Run van Gieten of de 4 mijl van Groningen

Goed voorbereid aan de start staan? Geef je dan nu op voor de clinics gegeven door ervaren trainers. De voorbereidende clinic wordt gegeven in het Zwanemeerbos in Gieten. De eerste clinic start 8 weken voorafgaand aan betreffende wedstrijdloop.

Kosten
De kosten voor de training bedragen 40 euro. Hiervoor krijgt u acht trainingen, online advies over kleding / schoeisel, intensiteit, interval, duurtrainingen en overĀ  trainingsschema’s en de juiste voeding als voorbereiding op een mooie eindtijd.

Startdatum

  • Eind maart voor de run van Gieten.
  • Half augustus voor de 4 mijl van Groningen.

Meld je wel vroegtijdig aan. Ik start bij een minimum van 8 deelnemers.
Aanmelden voor een Clinic: klik hier