Martine loopt haar 1e marathon.

Martine van der Veen (28), april 2019    😊    trainingsperiode: maart 2018/April 2019

Aangezien Jans mijn vader goed heeft  begeleid met het opwerken naar de marathon van Rotterdam 2018, dacht ik: “Kom, ik probeer het eens”! Ik kwam net terug van een periode van reizen en zocht wat structuur in het leven. Mijn basisconditie was in orde. De hulpvraag was: ‘Begeleiding in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, met een goede verhouding tussen voeding en bewegen.’

Eenmaal in contact, kwamen we op een tweede doel! Namelijk, het lopen van een marathon; één van mijn bucketlist-items! Het goed kunnen lopen van een marathon leek op dat moment nog onbereikbaar, maar Jans gaf mij het vertrouwen! We deden metingen, Jans stelde een persoonlijk trainingsschema op en we gingen aan de slag!

De tijd verstreek en de trainingen verliepen goed! Elke training was op een andere manier door Jans opgesteld. Het contact tussen Jans en mij verliep leuk. Ongeveer wekelijks hadden we telefonisch even contact. Daarnaast stuurde Jans mij elke maand een nieuw trainingsschema met de nodige voedings- en rustadviezen en hield hij mijn trainingsresultaten bij op mijn Garmin-account. Op momenten waarin ik het minder zag zitten, was Jans er altijd voor mij! Een kort telefoontje, een appje, een pep-talk en ik kon er weer tegenaan! Jans was voor mij hierdoor behalve een trainer, ook een mental coach. Dat deed hij goed. En toen was het al zover: de marathon van Rotterdam op zondag 7 april 2019. Een geweldige dag die ik nooit meer zal vergeten. Ik heb goed gelopen en enorm genoten. De week na de marathon hebben we onze samenwerkingsperiode afgesloten met de laatste metingen en hebben we de boel geëvalueerd. Volgens mij kijken we beiden terug op een superjaar!

Wanneer je op zoek bent naar persoonlijke begeleider in de sport die maatwerk kan leveren, dan kun je terecht bij Jans. Een zeer betrokken trainer met een goed luisterend oor. Een kundige man, zowel op theoretisch vlak als op persoonlijke sportervaring.  Jans Ik wil jou bedanken voor een geweldig jaar! Zonder jou support, professionele begeleiding en persoonlijke steun, had ik dit niet op deze manier volbracht. Ik wens jou en jou klanten alle plezier toe in de huidige- en toekomstige sportprojecten!

Een sportieve groet van Martine

Noot Jans: Eindtijd 4 uur en 17 minuten. Dat mag er ook best nog bij. En je was een super gemotiveerde cliënt. Ik heb ook van jou genoten.